Onze werkwijze

De filosofie van onze praktijk

Transparant

We zijn helder en eerlijk over wat we wel of juist niet voor je kunnen doen en over het aantal behandelingen dat we voor je nodig denken te hebben. Als we je niet kunnen helpen, streven we naar een goede doorverwijzing.

Holistisch

We gaan uit van een holistisch mensbeeld. Dat betekent dat we de mens beschouwen als een zinvol geheel waarin fysieke, psychische en spirituele aspecten te onderscheiden zijn. De behandeling kan op elk van die deze aspecten aangrijpen.

Oorzaak

We streven ernaar niet alleen de symptomen, maar ook de onderliggende oorzaken van een verstoring of disbalans weg te nemen.

Individueel

We begrijpen dat geen twee mensen of twee klachten hetzelfde zijn. Daarom zijn ook geen twee behandelingen die wij geven hetzelfde.

Partners

We beschouwen de patiƫnt als een partner in het genezingsproces. Je gezondheid is jouw kostbaarste bezit. We leren en helpen je dat bezit te herstellen of te versterken.

Deskundig

We zijn voortdurend bezig onze deskundigheid en vaardigheden te verbeteren door middel van intervisie, supervisie, studie en nascholing.

De behandelaars van Acupunctuur Haarlem streven ernaar zichzelf overbodig te maken. In het ideale geval zijn na een geslaagde behandeling niet alleen je klachten weg, maar begrijp je ook de oorzaak van die klachten en weet je wat je kunt doen om die in de toekomst te voorkomen. Tijdens de behandeling krijg je het gereedschap en de informatie aangereikt om dat doel te realiseren.

Maak een afspraak

Kom gerust eens langs in onze praktijk in Haarlem. We helpen je graag.

Neem contact op